АПАРТХОТЕЛ
АПАРТАМЕНТИ и СТУДИЯ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ROSE GARDEN REVIEW
ГАЛЕРИЯ
Защо да избера СЛЪНЧЕВ БРЯГ?
Защо да избера БЪЛГАРИЯ?
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

последвайте ни в:
дата на
пристигане:
дата на
отпътуване:


Условия за настаняване и плащане
 1. Резервациите се гарантират с депозит в размер на 30% от общата цена за престоя. Апартхотел Rose Garden може да възстанови депозит при отказ от нощувки само ако е направен писмено и не по-късно от 3 дни преди пристигане в ниския и среден сезон и не по-късно от 20 дни преди пристигане във високия сезон. 
 2. В случай на непристигне и неуведомяване на хотела съгласно условията на т.1 се заплаща пълната цена на престоя, ведно с направения депозит.
 3. При пристигането Ви в Апартхотела ще се наложи да поискаме  кредитната Ви карта и ще бъдат блокирани по нея пълната сума за вашия престой и 10% от нея за допълнителна консумация и екстри. Вие бихте могли, ако предпочитате да платите предварително в брой сумата за престоя си.
 4. В случай, че сте платили предварително през агенция или по друг ред при пристигането си трябва да предоставите ваучер или платежен документ, доказващ разплащането.  
 5. Настаняване в хотелските апартаменти и студия след 14.00 ч.
 6. Кучета са приети в Апартхотел Rose Garden след изрично предупреждение при резервация и срещу заплащане от 10 евро на ден. В името на комфорта на почиващиге и от хигиенна гледна точка, кучетата няма да бъдат допускани до плажа и басейна.
 7. Басейнът на Апартхотел Rose Garden е резервиран предимно за гостите на апартхотела. Външни лица ще се допускат след разрешение и такса в размер на  5 лева на ден. С оглед на сигурността и правилата за безопасност, басейнът може да се ползва от 8.00 до 20.00 часа.
 8. Най-учтиво молим родителите да не оставят сами и без контрол децата си. Ползването на басейн и на асансьор от деца до 12 години без придружител не е разрешено. По време на високия сезон обедната почивка от 14.00 до 16.00 часа е препоръчителна.
 9. Стаите се освобождават до 12.00 часа. За престой след този час се заплаща 50% от цената за нощувка.
 10. С цел приключване на Вашата сметка апартхотелът приема следните видове разплащания: плащане в кеш, плащане с кредитни карта: Visa, Mastercard и Маестро за българи.
 11. Почистване - стаите се почистват ежедневно между 8,00 и 16,00 часа. При желание от Ваша страна за почистване на стаята Ви в определен час, молим, обърнете се към камериерката и тя ще направи всичко възможно за да изпълни желанието Ви.